Jsme PROJEKTANTI Gastro Provozů

   

Viewegh Gastro Team

VIEWEGH GASTRO TEAM s.r.o. je projektová kancelář se specializací na obor GASTRONOMIE.  V tomto oboru jsme největší kanceláří na českém trhu.  Zpracováváme výhradně projekty pro obor technologických zařízení staveb profese TECHNOLOGIE GASTRO.

Naší hlavní činností je zpracování projektových dokumentací restaurací, hotelů, jídelen, cateringu a dalších gastronomických provozů. Řešíme projekty komplexně a navrhujeme dispoziční řešení od zásobovacího vstupu až po vlastní odbytový prostor restaurace. Nejde tedy jen o návrhy kuchyní, barů, jídelen atd. a jejich technologické vybavení - řešíme jejich uspořádání, logistiku, celkové fungování a našim klientům poskytujeme kompletní poradenský servis.  Podílíme se na vzniku nových konceptů a inovativních řešení.

TVOŘÍME MOST MEZI SVĚTY GASTRONOMIE A ARCHITEKTURY!

KDO NÁM DŮVĚŘUJE?

Přečtěte si názory našich klientů, proč spolupracovat právě s námi.

„Honza vyřeší všechny problémy a nakreslí jakoukoli kuchyň (ať to stojí, co to stojí :)…). Ale kuchyně dělají kuchaři - a TY se zatím kreslit učí …:)“

Jan Punčochář
šéfkuchař restaurace Grand Cru, Praha

„… Přerostlý ego je v kuchyni ta nejjedovatější ingredience. Jsem rád, že to chápe i Honza ...."

Zdeněk Pohlreich
Šéfkuchař, majitel restaurací, podnikatel, moderátor televizních show

Jan Viewegh, společník

č. autorizace 0009285
 

Vystudoval SŠ společného stravování v Praze. V oboru gastronomie se pohybuje od roku 1991. Pracoval ve společnostech Grandi a Gama Holding, nejprve jako obchodník, později jako key account manager. V letech 2003-4 spolupracoval se společností InterGast, což se mu stalo osudným – našel si zde druhou manželku, mnoho kamarádů a objevil kvalitní technologie. V r. 2005 kupuje gastro firmu INPRO PLUS a přetváří ji na první specializovanou projektovou kancelář v oboru gastronomie v ČR – VIEWEGH GASTRO TEAM. Ve VGT se specializuje na projekty pro segment HORECA a na nové koncepty. Je značně cholerický, takže tyto projekty nesmí projednávat na hygieně. Jako jediný z teamu neumí kreslit ani v ruce ani na PC a přesto se jako první z teamu stal autorizovaným projektantem. Poslouchá hard rock a někdy sám sebe, hodně kouří a pořád chce přestat, rád lyžuje, zbožňuje dobré jídlo a pití, dobře fungující věci, a hlavně dobré kamarády. Poslední dobou má sklony k tloustnutí. Má čtyři děti, které na rozdíl od něj, mají rozum, a proto nedělají v gastronomii ani v projektování. Neumí vést lidi, a proto je ve firmě šéf. Jeho humor je tvrdý a nekoroduje… je to takový „nerezový“ humor.

Ing. Radek Jeřela, společník

č. autorizace 0011182
 

Vystudoval VŠ FSI v Praze. V oboru projekce gastronomických technologií se pohybuje od roku 1992. Pracoval ve společnostech Kronen a Gama Holding jako samostatný projektant a vedoucí projektového oddělení. Po roční praxi „na volné noze“ nastupuje v roce 2007 do VGT a v roce 2011 se stává společníkem. Specializuje se na projekty velkokapacitních jídelen, školního a závodního stravování apod. Největší specializací je však trpělivost. Trpělivost přináší růže, a tak se stal dvorním zpracovatelem projektů pro GLOBUS a PERFECT CANTEEN. V kanceláři přišel o PC i o CAD (byl v něm fakt pomalý…) a zůstala mu jen největší sada pastelek a profesionální ořezávátko – na oboje je teď velmi háklivý (upozornění pro návštěvy - nesahat!). Rád lyžuje, poslouchá hard rock, sám aktivně mlátí do bicích, v opilosti někdy kouří doutníky. Lze ho spatřit i v roli divizního volejbalisty a vzorného manžela a otce tří dospělých dětí. Jeho humor je hygienicky nezávadný, elegantní, … je to takový „nerezový“ humor.